'Sensationeel: PSG en Manchester United openen gesprekken over transfer Neymar'

'PSG en Manchester United openen gesprekken over transfer Neymar'

22 mei 2023 om 21:17

Opvallend nieuws uit Frankrijk: Paris Saint-Germain en Manchester United zijn met elkaar in gesprek over een mogelijke overgang van Neymar. Volgens L'Équipe is een transfer niet uitgesloten.

Het rommelt al langer bij PSG, waar de toekomst van Neymar onderwerp van gesprek is. Volgens het Franse medium zijn de Parijzenaren bereid om de 31-jarige aanvaller van de hand te doen. Meerdere Premier League-clubs zijn geïnteresseerd in de Braziliaan, maar voorlopig heeft PSG alleen met United gesprekken gevoerd.

Volgens L'Équipe is er een revolutie aanstaande bij PSG. Naast Neymar vertrekken Lionel Messi en Marco Verratti mogelijk ook. PSG is voornemens om een nieuw elftal om Kylian Mbappé heen te bouwen. Ondertussen zou United-middenvelder Casemiro zich hard maken voor de komst van Neymar. De controleur probeert zijn ploeggenoot bij de nationale ploeg van Brazilië te overtuigen naar Engeland te komen.

Neymar speelt sinds de zomer van 2017 voor PSG en is met 222 miljoen euro nog altijd de duurste voetballer aller tijden. Op 19 februari speelde hij zijn laatste wedstrijd voor de Parijzenaren. Sindsdien staat hij aan de kant met een enkelblessure.