Arsenal-fans reageren als wesp gestoken op Orban: 'Niemand wil je hier'

Arsenal-fans reageren als wesp gestoken op Orban: 'Niemand wil je hier'

22 mei - 20:37 Laatste update: 20:49
7

Gift Orban is een publiekslieveling in de Ghelamco Arena. De fans van Arsenal daarentegen moeten niets hebben van de spits van KAA Gent. Dat lieten ze hem 'fijntjes' weten via Instagram.

Orban gaf afgelopen weekend een interview. Daarin sprak hij over zijn toekomst. Orban stelde bij KAA Gent te willen blijven. Moest hij ooit  vertrekken dan hoopt hij in de Premier League terecht te komen. Orban droomt van ploegen als Manchester United en Manchester City. Op Arsenal zit hij niet meteen te wachten. "Het lijkt wel of zijn geen titels willen winnen", grapte Orban.

De teksten van Orban zijn ondertussen in Londen geraakt. De fans van Arsenal zijn niet opgezet met de teksten van Orban. Op het Instagram-account van Orban regent het momenteel reacties van Arsenal-fans. Er valt onder meer te lezen: 'Niemand wil jou hier', 'Je scoorde nog niet voor je land', 'Je past beter bij Swansea' en 'Saka is beter dan jou'.

KAA Gent nam Orban afgelopen winter over van Stabæk. Ondertussen speelde de Nigeriaan twintug duels voor de Buffalo's. Daarin trof hij … twintig keer raak. Bij Gent heeft Orban nog een contract tot medio 2027.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie