Gent-spits Cuypers: Een transfer is momenteel niet aan de orde

Gent-spits Cuypers: "Een transfer is momenteel niet aan de orde"

23-05-2023 07:20 Laatste update: 07:32
6

Hugo Cuypers had een belangrijk aandeel voor KAA Gent in het verzekeren van de 1e plek in de Play-Offs 2. De aanvaller wist zaterdag aan het einde van de match te scoren tegen Cercle Brugge en zo plaatste Gent zich voor een Europees avontuur. De Gent-aanvaller is vooralsnog van plan om dat avontuur samen met de Buffalo's te beleven.

Hugo Cuypers is dit seizoen op dreef met in totaal 30 treffers in alle competities. Er werd de spits dan ook gevraagd naar plannen voor volgend jaar. "Een transfer is momenteel niet aan de orde", vertelde Cuypers aan Het Nieuwsblad

"Zolang er geen concrete interesse is, zit ik hier echt heel goed. Uiteraard is dit het werk van mijn makelaar, hij zal me wel op de hoogte houden. Ik ben de coach, het bestuur en de staf enorm dankbaar voor de manier waarop ze mij hier hebben omarmd", aldus Cuypers die zich op de vlakte houdt over eventuele interesse van clubs die op zoek zijn naar een scorende spits.

De aanvaller scoorde in totaal 20 Jupiler Pro League-goals en ook nog eens 3 doelpunten in de Play-Offs 2. Daarnaast was de collega van Gift Orban 6 maal trefzeker in de Conference League en 1 keer in de Beker van België.