Bayern-fans keren zich tegen Mazraoui met spandoek in Allianz Arena

Bayern-fans keren zich tegen Mazraoui met spandoek in Allianz Arena

22 mei - 21:48 Laatste update: 22:11
6

Noussair Mazraoui heeft zich de woede van de Bayern München-fans op de hals gehaald. De verdediger sprak openlijk zijn steun uit voor Zakaria Aboukhlal, die bij Toulouse weigerde met een regenboogrugnummer te spelen.

Aboukhlal ontbrak vorige week in het Ligue 1-duel met Nantes, omdat hij zich naar eigen zeggen niet de juiste persoon voelde om een boegbeeld te zijn voor de campagne. Meerdere spelers staken hem een hart onder de riem, onder wie Mazraoui. 'God zegene je, broer', schreef de vleugelverdediger. Die steunbetuiging viel dus verkeerd bij de supporters van Bayern München.

In de Allianz Arena hing zaterdag een boodschap voor Mazraoui. 'Alle kleuren zijn mooi. In Toulouse, München en waar dan ook. Respecteer onze waarden Mazraoui', viel te lezen op een spandoek tijdens de wedstrijd tegen RB Leipzig (1-3). Daarnaast wapperden fans met een regenboogvlag.

Hasan Salihamidzic, sportief directeur bij Bayern, stelt dat hij weinig had meegekregen van de protesten richting Mazraoui. "Ik was gefocust op de wedstrijd." Wel beaamde hij het standpunt van de fans te delen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s