OFFICIEEL: Dirar zet opvallende stap richting Deense Vierde Klasse

OFFICIEEL: Dirar zet opvallende stap richting Deense Vierde Klasse

19-05-2023 20:00
1

Voor Nabil Dirar komt er een nieuwe uitdaging in zijn carrière aan. De Marokkaanse ex-speler van Club Brugge en KVC Westerlo gaat op 37-jarige leeftijd een nieuw avontuur aan en trekt naar het Deense Ishoj IF.

De Deense club kondigde op de officiële kanalen de komst van Dirar aan. De Marokkaan kwam dit seizoen nog uit voor de Marokkaanse eersteklasser SSC Mohammedia, maar zag zijn contract daar na slechts enkele maanden al ontbonden worden.

Sinds 14 november van vorig jaar is hij een vrije speler, maar heeft hij toch een nieuwe club gevonden. Dirar trekt nu naar Ishoj IF, dat momenteel in de Deense Vierde Klasse uitkomt.

Voor Dirar een nieuwe opvallende stap in zijn carrière en ook een nieuw land. In ons land brak hij door bij Westerlo om uiteindelijk een transfer naar Club Brugge te versieren. Na avonturen bij AS Monaco en Fenerbahçe keerde hij begin 2021 voor een half seizoen terug naar Club Brugge en won hij ook de titel met Blauw-Zwart. Daarna speelde Dirar nog voor het Turkse Kasimpasa.