Joos tipt Club Brugge een nieuwe aanvaller: Ik zie hem wel passen

Joos tipt Club Brugge een nieuwe aanvaller: "Ik zie hem wel passen"

04-05-2023 18:28
6

Club Brugge kent voorlopig een minder seizoen en lijkt komende zomer weer flink te gaan uitpakken op de transfermarkt. Het zoekt onder andere naar een nieuwe spits. Filip Joos denkt te weten wie Blauw-Zwart goed kan gebruiken.

Volgens de voetbalcommentator moet Club Brugge eraan denken om Deniz Undav terug naar België te halen. "Hij is het prototype van een speler die na een tegenvallend seizoen bij een Belgische topclub terecht komt", klinkt het bij Extra Time. "Als back-up kan je hem niet halen, zoveel is duidelijk. Maar bij een ploeg als Club Brugge, waar hij meteen eerste spits is, zie ik hem nog wel passen", aldus Joos.

Volgens Antwerp-directeur Sven Jacques kan Undav in de toekomst ook zeker een optie zijn voor Belgische topclubs. "Tuurlijk wel. Als hij niet speelt, dan zal hij zeker nadenken als er een bod van een Belgische topclub komt. Het loon? Er is zeker een verschil, maar je kan hem ook eerst een jaar huren. Als back-up voor Janssen? Neen, dat lijkt moeilijk", sluit hij een transfer naar Antwerp ook meteen uit.

Undav werd afgelopen zomer na een bijzonder succesvolle periode bij Union in huis gehaald door . Daar wist hij zich echter niet door te zetten en speelde hij slechts 346 minuten voor de club.