'Melchor zei twee keer 'nee' tegen Anderlecht, paars-wit deed water bij de wijn'

'Melchor zei twee keer 'nee' tegen Anderlecht, paars-wit deed water bij de wijn'

02-05-2023 20:29
8

RSC Anderlecht presenteerde dinsdag Javier Melchor als nieuwe keeperstrainer. Om de vervanger van Frank Boeckx in huis te halen, moest paars-wit wel een beetje logiscche water bij de wijn doen.

Volgens het lokale La Cronicade Badajoz had Melchor de eerste twee voorstellen van Anderlecht naast zich neergelegd. Pas bij de derde aanbieding van paars-wit hapte de Spanjaard toe. Melchor stond er naar verluidt op om tot in juni in Spanje te blijven.

Dat Melchor niet meteen naar ons land wilt afzakken, heeft een logische verklaring. Momenteel is hij als keeperstrainer aan de slag bij CD Badajoz. Die club strijdt momenteel in de Primera Federación, het derde niveau in Spanje, tegen de degradatie.

Badajoz staat na 34 speeldagen op de 17e plaats met 37 punten. Het houdt enkel Linense, Pontevedra en Talavera CF achter zich. Melchor wil zijn werk bij zijn huidige club afmaken. Anderlecht is daar akkoord mee. Voor paars-wit is de competitie toch al afgelopen en kan Melchor mee instromen tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.