De Mil over verdediger Spileers: Zei dat het een mooi leermoment voor hem was

De Mil over verdediger Spileers: "Zei dat het een mooi leermoment voor hem was"

01-05-2023 15:55
3

Club Brugge-trainer Rik De Mil en de 18-jarige Jorne Spileers kenden een valse start van de Play-Offs. Club Brugge liep zondag tegen een 3-1 nederlaag aan tegen KRC Genk en na afloop van de match was er ruimte voor de trainer en de speler om daarover te spreken.

Spileers ging in de fout en daaruit kwam de 3-1 voor KRC Genk rollen. "Dit zal toch even in mijn hoofdje blijven zitten", noteerde Sporza uit de mond van Club Brugge-verdediger Spileers. "Dit is mijn eerste match in de play-offs... (zucht) Maar we moeten door, hé", vertelde Spileers verder over het debuut in de Play-Offs met een verliespartij.

"Ik heb hem er net over aangesproken", vertelde De Mil over de fout van Spileers die aan de basis lag van de 3-1. "We keken samen naar de beelden en ik zei dat het een mooi leermoment voor hem was", aldus de trainer van Club Brugge, waarna Spileers meteen vroeg hoe hij het anders had kunnen doen.

De 18-jarige Spileers speelde dit seizoen 8 matchen in de Jupiler Pro League, maar dit was zoals eerder genoemd de allereerste match ooit in de Play-Offs van de verdediger.