Dejaegere (Toulouse) na bekerwinst: “De vrucht van ons werk dit hele jaar”

Dejaegere (Toulouse) na bekerwinst: “De vrucht van ons werk dit hele jaar”

30-04-2023 15:33
2

Toulouse heeft de Coupe de France gewonnen, de ploeg wist onder leiding van aanvoerder Brecht Dejaegere, met maar liefst 1-5 te winnen van FC Nantes. Na de overwinning van Toulouse vertelt onze landgenoot Dejaegere wat dit voor hem betekent.

Aanvoerder Dejaegere was na de overwinning ontzettend content met de prestatie van Toulouse. De ploeg wist met ruime cijfers te winnen in de finale van Nantes. "Ik denk niet dat er veel van zulke overtuigende finales zijn geweest. Het is de vrucht van ons werk het hele jaar. We hebben niets aan het toeval overgelaten”, citeert RTBF Dejaegere.

Dejaegere gaat verder in op het mentale aspect van het spelen van een bekerfinale. Volgens onze landgenoot was zijn ploeg volledig voorbereid. “Het is een heel ding, mentaal, tactisch en technisch. We hadden er zin in. Je moet niet bang zijn in zulke wedstrijden”, besluit Dejaegere.

Door het binnenhalen van de Franse beker heeft Toulouse zichzelf beloond voor een erg sterk seizoen. De ploeg staat op dit moment dertiende in de Ligue 1. Het verschil met de nummer veertien, Auxerre, is maar liefst acht punten.