Gebruikt als pasmunt? 'Chelsea wil Lukaku betrekken bij deal rond Onana (Inter)'

Gebruikt als pasmunt? 'Chelsea wil Lukaku betrekken bij deal rond Onana (Inter)'

29-04-2023 10:31 Laatste update: 12:35
11

Chelsea FC is niet om een stunttransfer verlegen, dat is inmiddels bekend. Deze zomermercato maken de Londenaars een prioriteit van André Onana, de doelman van Internazionale. Romelu Lukaku zou een belangrijke rol kunnen spelen in de onderhandelingen.

Transferkenner Ekrem Konur weet dat het bestuur van Chelsea binnenkort rond de tafel zal zitten met Lukaku. Een nieuwe kans bij The Blues behoort eventueel tot de mogelijkheden, maar de kans is toch waarschijnlijker dat Big Rom weer andere oorden opzoekt. Waarom niet opnieuw naar Inter? Chelsea is dermate geïnteresseerd in Onana dat het Lukaku zou willen betrekken om de prijs te drukken.

De Rode Duivel is overigens niet de enige die de rol van pasmunt kan vertolken. Ook jongelingen Trevoh Chalobah en Ruben Loftus-Cheek worden aangeboden aan Inter. Het is Chelsea dus menens om Onana in huis te halen. Dat is best opvallend, aangezien er op Stamford Bridge met Kepa Arrizabalaga en Edouard Mendy al twee uitstekende en vooral dure doelmannen op de loonlijst staan.

Lukaku is momenteel bezig aan zijn tweede periode bij Inter. Die verloopt een stuk minder voorspoedig dan zijn eerste, waarin hij I Nerazzurri naar de Scudetto leidde. Door blessureleed miste de spits een groot gedeelte van het seizoen. Sindsdien gaat het op en af. In de Serie A zit Lukaku aan vijf treffers, in de Champions League deed hij er daar nog drie bovenop.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)