De Roeck sluit Westerlo-vertrek niet uit: Ik heb ambitie

De Roeck sluit Westerlo-vertrek niet uit: "Ik heb ambitie"

28-04-2023 19:16
2

KVC Westerlo is dit seizoen één van de revelaties en wist zich ook te plaatsen voor de Europe Play-Offs. Coach Jonas De Roeck heeft er met de promovendus dus een bijzonder goed seizoen opzitten. Verzilvert hij dat ook met een vertrek?

Met een zevende plek in de stand met Westerlo kon De Roeck knappe resultaten neerzetten. Dat leverde ook al wat interesse op uit het binnen- en buitenland. Een vertrek wil hij dan ook niet uitsluiten. "Ik heb ambitie, zoals dat bij iedereen is in zijn job. Je wil ontdekken waar je grenzen liggen", zegt hij op de officiële kanalen van Westerlo.

Toch zal De Roeck Westerlo ook niet voor zomaar eender welke club verlaten. Maar eerst wil hij toch nog goede resultaten neerzetten bij De Kemphanen. "Als de mogelijk zich voordoet, en ik heb het gevoel dat er iets staat bij Westerlo dan zou me dat veel plezier doen. Dat zou dan betekenen dat ik mooi werk heb kunnen leveren bij de club en dat ik Westerlo heb kunnen helpen om een stap voorwaarts te zetten", besluit hij.