Makelaar De Winter praat over toekomst: “In potentie top vijf verdediger”

Makelaar De Winter praat over toekomst: “In potentie top vijf verdediger”

28-04-2023 09:12 Laatste update: 09:59
5

Koni De Winter speelt dit seizoen op huurbasis bij Empoli, maar staat nog altijd onder contract bij Juventus. De verdediger is in België om te herstellen van een blessure. Makelaar Fabrizio Lioi sprak met TuttoJuve over zijn toekomst.

De Winter wordt gevolgd. "De telefoon gaat elke dag, er is altijd wel iemand die informatie wil over zijn situatie met het oog op het volgende seizoen. Koni heeft de potentie om in de nabije toekomst een van de top vijf verdedigers ter wereld te worden.”

Er is aldus veel interesse voor De Winter. “Er zijn Italiaanse en buitenlandse clubs die zeer geïnteresseerd zijn. Dan gaan we aan het einde van het seizoen in gesprek met de managers van Juventus en evalueren we wat we moeten doen."

De Winter wil duidelijkheid. "De jongen wil graag duidelijkheid over zijn toekomst. Juve zet sterk in, anders zou hij zijn contract niet hebben verlengd, maar gezien de aanbiedingen en de teams die hem volgen, is het goed om een bepaald soort redenering te maken: zijn doel, zoals ik al zei, is om terug te keren om in het eerste elftal te spelen, anders zouden de deuren voor hem kunnen openen in Italië of in het buitenland van een uitleenbeurt op een hoger niveau.”