De Bruyne en Haaland schitteren: De connectie is buitengewoon

De Bruyne en Haaland schitteren: "De connectie is buitengewoon"

27-04-2023 12:00
4

Manchester City heeft Arsenal ingeblikt met 4-1. Coach Pep Guardiola was na de partij erg tevreden over de prestaties van Kevin De Bruyne en Erling Haaland. 

"De connectie tussen Erling Haaland en Kevin De Bruyne is buitengewoon", aldus Guardiola bij BT Sport. "We willen hen dan ook zo veel mogelijk samen aan de aftrap brengen. Erling zorgt altijd voor gevaar. Het is nu helemaal anders dan de voorbije seizoenen, toen we eigenlijk altijd met een valse negen speelden. Vooral de laatste twee maanden gaat alles enorm goed."

Het vertrouwen is bijzonder groot bij City. "We hebben het gevoel dat we elke wedstrijd kunnen winnen. De eerstvolgende drie duels zullen beslissend zijn in de titelstrijd. Als we dan kunnen brengen wat we voor ogen hebben, zullen we dicht bij de titel zijn. Deze overwinning was belangrijk, maar nog niet beslissend. Al hebben we het nu weer in eigen handen."

City staat nog altijd twee punten achter op Arsenal, maar heeft ook twee wedstrijden minder gespeeld. Door de zege tegen Arsenal is het dus opnieuw de topfavoriet om de titel te pakken.