De Bruyne met opnieuw hele fraaie cijfers over meerdere seizoenen met City

De Bruyne met opnieuw hele fraaie cijfers over meerdere seizoenen met City

25-04-2023 18:45
2

De kwaliteiten van Rode Duivel Kevin De Bruyne als spelmaker en als zeer vaardige aangever worden nog maar eens benadrukt met de volgende statistiek. De Bruyne is na Cesc Fabregas de enige speler die in meer dan een seizoen van de Premier League 15+ assists gaf. Fabregas deed dit twee keer en De Bruyne doet dit nu voor de vierde keer in de Premier League.

Deze fraaie statistiek geeft aan hoe waardevol Rode Duivel De Bruyne is voor Manchester City. Dit seizoen verbrak De Bruyne al eerder een mijlpaal wat betreft de statistieken. De Rode Duivel ging over de grens van 100 assists in de Premier League heen.

Manchester City speelt woensdagavond de cruciale wedstrijd tegen het Arsenal van Rode Duivel Leandro Trossard. Beide spelers hebben dit seizoen al de nodige assists afgeleverd, De Bruyne deed dit tot nu toe 17 keer in de Premier League dit seizoen en Trossard 10 keer dit seizoen.

Manchester City ontvangt woensdagavond Arsenal en de spanning om de koppositie van de Premier League is om te snijden. Arsenal staat nog vijf punten voor op Manchester City, maar heeft twee wedstrijden meer gespeeld. Er zijn voor Arsenal nog zes wedstrijden te spelen.