Genk, Union en Antwerp zijn nog niet af van Club Brugge: Het geloof is er nog

Genk, Union en Antwerp zijn nog niet af van Club Brugge: "Het geloof is er nog"

24-04-2023 21:32
24

Club Brugge plaatste zich zondag alsnog voor de Champions' Play-Offs. Met een achterstand van acht punten op KRC Genk en Union begint Blauw-Zwart aan de eindstrijd. Ook Royal Antwerp FC heeft nog zes punten meer. Toch gooit Club Brugge de handdoek nog niet in de titelstrijd.

Door de 1-2 nederlaag van KAA Gent tegen KV Oostende en de 7-0 van Club Brugge tegen Eupen verscheen een lachende Rik De Mil maandag even kort in Extra Time. De trainer van Club Brugge mocht de ja/nee-vragen beantwoorden.

Natuurlijk kwam de vraag of Club Brugge nog mee doet voor de titel. “Het geloof is er nog altijd”, zei De Mil met een grote glimlach op zijn gezicht. Verder kwam de trainer nog even terug op het feit dat hij de Brugse spelersgroep weer vertrouwen moest geven na de periode van Scott Parker. “Ja, dat heeft wel wat tijd gekost”, was De Mil eerlijk.

Waar de toekomst van De Mil ligt is, is nog niet honderd procent zeker. Zijn naam wordt bijvoorbeeld al in verband gebracht met Beveren. Toch moeten de Brugse fans nog niet meteen vrezen. Op de vraag of hij liever assistent is bij Club Brugge dan hoofdtrainer bij Beveren, was het antwoord 'ja'.