De Bruyne over reactie na wissel tegen Bayern: “Dat kan al eens gebeuren”

De Bruyne over reactie na wissel tegen Bayern: “Dat kan al eens gebeuren”

19-04-2023 11:40
1

Kevin De Bruyne en Manchester City draaien opnieuw op volle toeren en dat heeft Bayern München in de heenwedstrijd gevoeld. De Bruyne werd toen naar de kant gehaald in de 68e minuut. Tevreden was de Rode Duivel hier niet mee. 

Op de persconferentie voor de terugwedstrijd kwam De Bruyne even terug op zijn ontevredenheid bij die wissel. “De frustratie na mijn wissel? Dat kan al eens gebeuren in het moment”, geeft De Bruyne aan, geciteerd door Het Nieuwsblad. “Ik wil elke wedstrijd spelen en ik voel me uitstekend. Ik heb geen blessures meer gehad en ben fit geweest voor elke partij. Dat is het.”

Ondertussen lijkt die ontevredenheid dus al overgewaaid te zijn. De Bruyne is nu volledig gefocust op de wedstrijd in de Allianz Arena en gelooft dan ook dat Manchester City zich nog niet gewonnen mag rekenen. “We zijn nog er nog lang niet”, klinkt het bij de Rode Duivel. “Het is niet dat we nog maar 50 minuten moeten spelen en je het een beetje kan uitspelen”, gaat De Bruyne verder. “Er zijn nog 95 minuten te voetballen en daarin kan er nog veel gebeuren. Je ziet wel vaker gekke uitslagen, dus we zullen onze ‘A game’ moeten spelen.”

De Bruyne geeft aan dat City op het veld zal komen zonder aan de uitslag van de heenwedstrijd te denken. “We moeten ons spel spelen”, geeft De Bruyne aan. “We beginnen geen opnieuw vanaf nul en het zal lastig worden. We moeten naar Bayern hé, ze hebben veel kwaliteit. Maar je staat natuurlijk liever drie goals op voorsprong dan andersom”.