'Einde verhaal Mané en Bayern, groot deel van spelersgroep sluit hem buiten'

'Einde verhaal Mané en Bayern, groot deel van spelersgroep sluit hem buiten'

18-04-2023 19:33
1

Volgens Sky Sports Deutschland gaat het niet meer goed komen tussen Sadio Mané en de rest van de mensen bij Bayern München. De spelersgroep en de trainer Thomas Tüchel zouden geen toekomst meer zien met de Senegalees na zijn incident met ploeggenoot Leroy Sané.

Een groot gedeelte van de spelersgroep zou zich van hem hebben gedistantieerd en collectief de kant van Sané hebben gekozen. Mané kreeg eerder al een boete en een schorsing van de clubleiding. Volgens trainer Tüchel is het probleem juist opgelost tussen Sané en Mané. “Dit onderwerp is afgehandeld. Hij zit bij de selectie voor het duel met Manchester City, maar of hij gaat spelen zul je morgen zien.”

Na de heenwedstrijd tegen Manchester City ging het mis tussen de Senegalese aanvaller en zijn Duitse collega. Mané heeft Sané een tik in zijn gezicht gegeven en daarna zijn de twee uit elkaar gehaald. Eerder leek het probleem opgelost met de boete en schorsing, maar mede door de afstand die de spelersgroep van hem heeft genomen besloot de club en trainer toch anders.