Duitse pers: Mané moet weg, Bayern klaar met 'tweelingbroer van Liverpool-ster'

Duitse pers: Mané moet weg, Bayern klaar met 'tweelingbroer van Liverpool-ster'

17-04-2023 07:47
2

De rol van Sadio Mané is uitgespeeld bij Bayern München. Dat wordt gemeld in Duitsland. In de zomer kan de Senegalese aanvaller uitkijken naar een nieuwe club.

Mané maakte vorig jaar voor 32 miljoen euro de overstap van Liverpool naar Bayern München, maar - mede door blessures - werd het geen gelukkig huwelijk. Na de verloren Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (3-0) verspeelde hij zijn laatste krediet door ploeggenoot Leroy Sané een klap te geven.

Volgens de Duitse tak van Sky heeft Mané zijn langste tijd bij Bayern München gehad. De nieuwe trainer Thomas Tuchel geeft de voorkeur aan een ander type aanvaller en is bereid mee te werken aan een vertrek. 'Liverpool heeft de tweelingbroer van Mané naar München gestuurd', zou een veelgehoorde grap zijn binnen Bayern.

Mané zat afgelopen weekend een disciplinaire schorsing uit tegen TSG Hoffenheim (1-1) en kreeg ook een boete van Bayern. Het zou gaan om een bedrag van meer dan 300 duizend euro. Het is volgens Sky de hoogste boete die ooit is uitgedeeld door de Duitse grootmacht.