Mata teleurgesteld na gelijkspel: “Club Brugge hoort niet thuis in play-off 2

Mata teleurgesteld na gelijkspel: “Club Brugge hoort niet thuis in play-off 2"

16-04-2023 17:41
14

Club Brugge beet zaterdag haar tanden stuk op Westerlo. De mannen van Rik De Mil creëerden een heleboel kansen maar scoren lukte niet. Club Brugge neemt een puntje mee uit de Kempen, maar dat zou weleens te weinig kunnen zijn voor de Champions’ play-offs. 

Het puntje verkleint Club Brugge haar kansen op top vier nog iets meer. Als vierde met 56 punten kan Club Brugge KAA Gent nog voor de laatste dag van de klassieke fase twee punten voorsprong zien nemen. 

De gezichten van de Brugse spelers spraken boekdelen. Ook Clinton Mata was erg teleurgesteld na het gelijkspel. "Iedereen is gefrustreerd en teleurgesteld. We speelden goed, maar we misten dat doelpuntje", zei een aangeslagen Mata op RTBF

"We hebben ons lot niet meer in eigen handen. We zijn afhankelijk van anderen. Het is jammer... het hoort bij voetbal en je moet het accepteren. Het was aan ons om dit al veel eerder te voorkomen," voegde hij eraan toe. "Club Brugge hoort niet thuis in de play-offs 2. Ik weet niet wat ik moet zeggen. We zullen proberen deze laatste wedstrijd ten volle te spelen."