De Mil over top vier Club Brugge: “Zal teleurgesteld zijn als we het niet halen”

De Mil over top vier Club Brugge: “Zal teleurgesteld zijn als we het niet halen”

15-04-2023 13:31
4

De volgende twee wedstrijden kunnen weleens erg bepalend zijn voor het seizoen van Club Brugge. Met nog steeds zicht op een plek in de top vier gaat Rik De Mil in gesprek met Het Nieuwsblad

De coach van Club gelooft zeker nog in een plek in die felbegeerde Champions’ play-offs. Althans, hij zou erg teleurgesteld zijn mocht de regerende landskampioen naast de top vier grijpen. Dat vertelt hij in de krant. Op de vraag of hij ontgoocheld zou zijn antwoord De Mil meteen: “Ja, omdat ik de doelstelling niet gehaald zal hebben.” 

De Mil beseft verder wel dat de kans ook groot is dat Club Brugge buiten de top vier zal eindigen.  “Ik ben realistisch genoeg om te weten dat de uitdaging zeer zwaar was en is.” Toen De Mil van Parker overnam liep het helemaal niet bij Club Brugge. De Mil slaagde er ondertussen wel in om een aantal resultaten aan elkaar te knopen. 

“Eén ding is het resultaat, zonder play-off 1 zal ik gefaald hebben, maar een ander ding is de analyse van wáár we komen, en wát we met deze staf al hebben gerealiseerd en nóg zullen realiseren”, aldus De Mil. “En dan denk ik te mogen stellen dat we op de goede weg zijn.”