Agbonlahor over Kompany: “Tottenham niet de juiste keuze, probeer het met Burnley”

Agbonlahor over Kompany: “Tottenham niet de juiste keuze, probeer het met Burnley”

13-04-2023 17:15
9

Gabriel Agbonlahor, de 36-jarige oud-spits van Aston Villa, adviseert Vincent Kompany om niet naar Tottenham Hotspur FC te gaan. Agbonlahor gelooft dat het beter is om zijn prestaties bij Burnley voort te zetten aankomend seizoen in de Premier League.

Volgens Agbonlahor staat Kompany nu voor een winnend team waarmee hij eigenlijk niet meer kan verliezen als hoofdtrainer. “Hij heeft Burnley de Premier League in gekregen, geef het een kans om het met Burnley ook in de Premier League te laten zien. Als het niet lukt dan weten de grote clubs toch nog wel wat hij met Burnley voor elkaar heeft gekregen”, citeert talkSPORT, Agbonlahor.

Agbonlahor ziet vooral ook problemen bij de club waar Kompany aan gelinkt wordt. Volgens Agbonlahor is Tottenham in ieder geval niet de juiste bestemming. “De vorm waar Tottenham nu in steekt als club, waarom zou je daar naartoe gaan? Hij kan in de zomer nog wat juiste spelers halen bij Burnley en een shock creëren in de Premier League”, besluit Agbonlahor.

Door de knappe prestaties van Kompany en Burnley, heeft de ploeg zich al verzekerd van promotie naar de Premier League. Het kampioenschap is zeer dichtbij en de club heeft zelfs nog de mogelijkheid om het Championship-punten record te verbreken.