'Mané biedt excuses aan op training Bayern, maar spelersgroep keert tegen hem'

'Mané biedt excuses aan op training Bayern, maar spelersgroep keert tegen hem'

13-04-2023 13:13
5

Sadio Mané zou donderdag op de training zijn excuses aan hebben geboden voor het incident met Leroy Sané na het verloren duel met Manchester City. Volgens Sky Sports DE zou dat echter tevergeefs zijn, want de spelersgroep zou zich al tegen de Senegalees hebben gekeerd.

De aanvaller zou lachend het trainingscomplex op zijn gekomen, maar dat was niet geheel terecht. "Ik geloof niet in een toekomst van Sadio Mané bij Bayern München na deze zomer", vertelt journalist Florian Plettenberg. "Er zijn veel spelers kritisch op Mané en ze gaan ervan uit dat hij niet meer voor de club in actie zal gaan komen. Dit is inmiddels doorgedrongen tot de clubleiding."

Na het verlies tegen Manchester City dinsdag zou Mané een klap in het gezicht hebben gegeven aan Sané. De twee kemphanen moesten daarna uit elkaar gehaald worden door hun teamgenoten. Mané gaat vandaag in gesprek met de clubleiding over het incident, maar het is nog onbekend wat voor sancties er zullen komen. De twee stonden vandaag in ieder geval allebei weer op het trainingsveld.