Baena bedreigd na beschuldiging Valverde: 'Ze wensen mijn familie dood'

Baena bedreigd na beschuldiging Valverde: 'Ze wensen mijn familie dood'

11-04-2023 10:59
4

Villareal-speler Alex Baena heeft het erg moeilijk sinds zijn ruzie met Federico Valverde. Hij vertelt op zijn Instagram dat de leugens rondom de vete harder aankomen dan de klap die hij van de Uruguayaan kreeg.

Volgens Valverde zou Baena een vervelende opmerking hebben gemaakt over het ongeboren kind van de middenvelder. "Huil maar nu je kind niet geboren gaat worden", is volgens Valverde datgene wat Baena zaterdag tegen hem zei. Volgens de speler van Villarreal is daar niets van waar. Hij wijst terug naar een opmerking tijdens het onderlinge duel in januari. "Hou eens op met huilen. Je bent alleen maar aan het huilen joh", zou Baena toen tegen hem hebben gezegd.

Volgens Baena lijden hij en zijn familie enorm onder het incident met Valverde. "Ik krijg nu zelfs privéberichten waarin mensen mijn familie dood wensen. Mijn familie is onherstelbare schade toegebracht. We hebben de zaak bij de politie neergelegd en laten nu het recht zijn werk doen. Er zijn leugens die harder pijn doen dan die klap." Valverde maakte na de wedstrijd bekend dat hij Baena had opgewacht en had geslagen vanwege de opmerking over zijn ongeboren kind.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ALEX BAENA (@alexbbaena)