'Kompany en Burnley willen stunten met komst van De Ketelaere'

'Kompany en Burnley willen stunten met komst van De Ketelaere'

10-04-2023 15:15 Laatste update: 15:26
26

Burnley FC en Vincent Kompany hebben zich afgelopen week verzekerd van promotie naar de Premier League en zijn dus al op zoek naar versterkingen voor komend seizoen. Eén van die versterkingen zou weleens een landgenoot kunnen worden: Charles De Ketelaere.

De Ketelaere nam afgelopen zomer afscheid van Club Brugge en trok naar AC Milan, waar hij voorlopig nog niet wist te overtuigen. De Rode Duivel is er verre van zeker van een basisplek en wordt door een deel van de eigen supporters al bestempeld als een miskoop. Een vertrek is volgens TeamTalk niet onbespreekbaar, waar enkele clubs van willen profiteren.

Zo geeft de Engelse bron aan dat Burnley eraan denkt om De Ketelaere alsnog naar Engeland te halen en hem een kans wil geven om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Ook Leeds United, dat afgelopen zomer nog werd gelinkt aan De Ketelaere, denkt er weer aan om de aanvaller in huis te halen.

Beide clubs lijken dan echter diep in de buidel te moeten tasten voor De Ketelaere, die AC Milan afgelopen zomer nog meer dan dertig miljoen euro heeft gekost. De 22-jarige aanvaller kwam dit seizoen 33 keer uit voor AC Milan, waarin hij goed was voor één assist en geen enkele keer wist te scoren.