Heynen na Standard-Genk: “We verliezen vandaag door de scheidsrechter”

Heynen na Standard-Genk: “We verliezen vandaag door de scheidsrechter”

10-04-2023 09:58
29

KRC Genk nam het zondag op tegen Standard. De trotse leider in de stand verslikte zich echter in de Rouches. Na afloop van de partij was er opnieuw veel te doen rond de scheidsrechter van dienst, Laforge. 

Het was Genk vooral te doen om de fase waaruit de 1-0 tot stand kwam. Sadick stond klaar om de geblesseerde Cuesta te vervangen, maar deze mocht nog niet in het veld. Na afloop van de partij van Bryan Heynen niet te spreken over deze beslissing. 

"We verliezen vandaag gewoon van de scheidsrechter. We hebben Standard bij momenten gedomineerd, wij hebben het spel gemaakt. We waren alleen ongelukkig in de afwerking en de scheidsrechter verpestte de wedstrijd voor ons”, klinkt het bij Heynen in Sporza

“Bij de 2-0 bleven we nog hangen in dat moment van de 1-0. We hebben vandaag bewezen dat we gewoon goed voetbal brengen, dat we de beste ploeg van België zijn. We gaan gewoon vol naar de play-offs werken. De manier waarop we vandaag verliezen ligt helemaal niet aan ons, dus we gaan gewoon door."