Cercle Brugge gaat met voeten vooruit na penalty voor Antwerp: Lachwekkend!

Cercle Brugge gaat met voeten vooruit na penalty voor Antwerp: "Lachwekkend!"

09-04-2023 20:44
24

Bij Cercle Brugge was men absoluut niet te spreken over de strafschop die Royal Antwerp FC kreeg na vermeend hands van Somers. Voor de Vereniging al de veertiende strafschop die het dit seizoen tegen kreeg. Binnen het bestuur van Cercle stelt men zich dan ook vragen.

Sportief Manager Carlos Avina kwam na de partij tegen Antwerp met enkele opvallende uitspraken. Volgens de Mexicaan was het ook duidelijk geen strafschop voor Antwerp. "Dit is onbegrijpelijk, onverklaarbaar en lachwekkend zelfs. Wij zijn het bij Cercle kotsbeu en aanvaarden al die uitleg ook niet langer", gaf hij aan bij Het Nieuwsblad.

Door die strafschop kwam Antwerp wel op voorsprong en wist het de drie punten uiteindelijk ook thuis te houden. "Zelfs de mensen van Antwerp kwamen zich verontschuldigen en begrepen ook niet waarom dit strafschop was", aldus Avina nog.

Complot
Voor Cercle Brugge was het nu al de veertiende strafschop tegen dit seizoen. Bij de Vereniging spreekt men dan ook lichtjes van een complot. "Sorry, maar het lijkt echt wel alsof ze ons er niet bij willen bij de eerste acht en we er niet bij mogen zijn in de Europe play-offs", klinkt het bij Avina.

"We zijn hier ziek van, we voelen ons geflikt en zullen zeker onderzoeken of we hier nog iets kunnen tegen inbrengen. Voor deze mooie en uitdagende competitie is dit overigens ook uiterst nefast en weinig professioneel, dit haalt het niveau gewoon ferm naar beneden", besluit Avina.