Charleroi slaat flinke slag en verlengt contracten van maar liefst vijf spelers

Charleroi slaat flinke slag en verlengt contracten van maar liefst vijf spelers

03-04-2023 17:13

Sporting Charleroi pakt flink door, de ploeg heeft het contract van maar liefst vijf spelers verlengd. Jules van Cleemput, Damien Marcq, Martin Delavallée, Loïc Bessilé en Killian Lokembo verlengden allemaal hun contract bij Charleroi.

Marcq, van Cleemput, Delavallée en Lokembo verlengen allemaal hun contract met één jaar. Verdediger Loïc Bessille verlengt zijn contract met twee jaar bij Charleroi, laat Charleroi weten via de officiële kanalen. 

Charleroi doet het prima in de Jupiler Pro League, de ploeg strijdt nog mee om een ticket in de European Play-Off’s. Momenteel staat Charleroi op een negende plaats, de strijd om de achtste plaats zal moeten worden uitgevochten met RSC Anderlecht en Cercle Brugge.

Charleroi heeft nog drie wedstrijden om ervoor te zorgen dat zij uiteindelijk op de achtste plek staan. Anderlecht staat op dit moment op de achtste plaats met een punt meer dan Cercle Brugge en Charleroi. Toch heeft Charleroi de beste papieren, de ploeg heeft namelijk nog een wedstrijd minder gespeeld. De wedstrijd die Charleroi nog te goed heeft is tegen de nummer dertien KV Mechelen.