Arteta blij met Trossard

Arteta erg content met Rode Duivel Trossard: “Ik heb hele wilde dromen”

3 april 2023 om 16:45

Mikel Arteta, de hoofdtrainer van Arsenal FC en Rode Duivel Leandro Trossard, is erg content met onze landgenoot. Arteta wordt gevraagd naar de prestaties van Trossard en wat hij op dit moment toevoegt aan de koploper van de Premier League.

Arteta werd gevraagd of hij zich in zijn wildste dromen voor had kunnen stellen dat Trossard zo’n impact zou hebben op dit Arsenal. “Ik heb hele wilde dromen”, vertelde een grappende Arteta. “Nee, serieus, we kenden zijn kwaliteit en wat hij zou kunnen toevoegen aan dit team. Wij zijn erg blij met hem, hij kan zowel links als rechts spelen en ook als aanvallende middenvelder”, vertelt Arteta via de officiële kanalen van Arsenal.

Arteta vertelt verder over het belang van Trossard, de Rode Duivel heeft dit seizoen al tien assists kunnen maken in de Premier League. “Hij voegt echt wat toe aan dit team, en hij neemt ook zijn verantwoordelijkheden om mogelijkheden te creëren, daar houden we van”, besluit Arteta.

Arteta en Trossard staan met Arsenal bovenaan in de Premier League. Arsenal is aan een ijzersterk seizoen bezig, Arsenal is de koploper van de Premier League met acht punten meer dan het Manchester City van Kevin De Bruyne. Manchester City heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Mocht Arsenal kampioen worden van Engeland, dan is dit de eerste keer sinds 2004.