Vertonghen over Rode Duivels: “Hopen dat de gouden generatie er nu pas aan komt”

Vertonghen over Rode Duivels: “Hopen dat de gouden generatie er nu pas aan komt”

31 maart - 23:16
12

Jan Vertonghen, de centrale verdediger van RSC Anderlecht en de Rode Duivels blikt terug op de eerste periode van de Rode Duivels onder de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. Tijdens deze periode werd er tegen Zweden en Duitsland gewonnen, Vertonghen is dan ook erg positief.

Volgens Vertonghen is Tedesco erg sterk begonnen aan zijn eerste periode als bondscoach van de Rode Duivels. “Op korte tijd heeft hij duidelijk gemaakt hoe hij wil spelen – met een paar kleine accenten”, citeert Het Laatste Nieuws Vertonghen. De verdediger benadrukt dat het accent nu meer op het team ligt in plaats van de individu.

Vertonghen wordt vervolgens gevraagd of het hem verrast dat het zo snel zo vlot liep bij de Rode Duivels onder Tedesco. “Tegen Duitsland speelden we een van de beste helften die we ooit hebben gezien. In de rust bedacht ik me nog dat ik in 16 jaar bij de nationale ploeg nooit zo’n goed halfuur had meegemaakt”, vertelt Vertonghen.

Vertonghen blijft heel positief over de Rode Duivels en de verdediger van Anderlecht hoopt dat de gouden generatie er nu pas aankomt. “Je moet hopen dat de echte gouden generatie er nu pas aankomt, dat deze generatie die van de afgelopen tien jaar kan overtreffen”, besluit Vertonghen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie