Mazzu spreekt over periode bij Anderlecht: Ik heb nergens spijt van

Mazzu spreekt over periode bij Anderlecht: "Ik heb nergens spijt van"

31-03-2023 13:29
5

Felice Mazzu begon aan het seizoen bij Anderlecht, maar zit inmiddels terug bij Sporting Charleroi. In het Lotto Park lukte het niet, maar Mazzu heeft naar eigen zeggen geen fouten gemaakt. 

"Als ik mijn passage bij Anderlecht bekijk, heb ik nergens spijt van", aldus Mazzu bij RTBF"Ik heb de dingen gedaan volgens mijn overtuiging, die vooral gericht is op het menselijke aspect. Het contact met de spelers was heel goed. Op een gegeven moment hebben bepaalde personen beslist dat het niet meer werkte. Maar als ik het opnieuw mocht doen, zou ik hetzelfde doen."

Voor Mazzu is het na KRC Genk al het tweede ontslag bij een topclub. "Als de mensen denken dat ik zogezegd niet gemaakt ben voor grote clubs, dan laat ik ze dat denken. Met mijn ervaring heb ik geleerd dat het niet belangrijk is wat ze denken. Ik heb leren relativeren. Niets doet me nog pijn, behalve dan het verlies van mijn naasten."

Met Sporting Charleroi maakt Mazzu ook nog kans op de Europe Play-Offs. De Zebra's staan op een negende plaats, met amper één puntje achterstand op... Anderlecht.