Valladolid deelt Club Brugge plaagstoot uit

Valladolid deelt Club Brugge plaagstoot uit: 'De oplichter wordt opgelicht'

30 maart om 22:47

De uitleenbeurt van Cyle Larin aan Real Valladolid heeft beide partijen geen windeieren gelegd. Na zijn vertrek bij Club Brugge blijft de Canadees maar scoren en dat wrijft men er bij Valladolid maar al te graag in.

Op het officiële TikTok-account van Real Valladolid deelde de Spaanse Club Blauw-Zwart een stevige plaagstoot uit. Het toonde een afbeelding van Larin inclusief de logo's van Club Brugge en Real Valladolid met daarbij het bijschrift 'scammer gets scammed, you're not getting your stuff back'. Vrij vertaald: 'De oplichter wordt opgelicht, je krijgt je spullen niet terug'.

De Canadees heeft de weg naar doel bij Valladolid ook helemaal gevonden en zit na acht partijen voor de Spaanse club aan vijf doelpunten, terwijl hij in de laatste twee interlands voor Canada ook drie keer wist te scoren. Bij Club Brugge kon hij slechts één keer scoren dertien partijen.

Valladolid huurt Larin nog tot het einde van het seizoen, maar wist ook een aankoopoptie te bedingen. In Spanje klinkt het al dat de club die aankoopoptie zal lichten en meteen daarna met flink wat miljoenen euro's winst zal proberen doorverkopen aan een andere club.

@realvalladolid Gracias, @clubbrugge 😌 #scammers #scammergetscammed #scam #scammed #transfer #tiktokfootballacademy #tiktokdeportes #deportesentiktok #trending #viral #meme #footballmemes ♬ Scammer get scammed - CoolFrizzy🐶