Arteaga, Hrosovsky en McKennie van KRC Genk gaan goed op het internationale podium

Arteaga, Hrosovsky en McKennie van KRC Genk gaan goed op het internationale podium

27 maart - 10:20
1

De internationals van KRC Genk doen goede zaken. Er ontstond veel onbegrip door het uitblijven van het selecteren van potentiële Genkse Rode Duivels Bryan Heynen en Mike Trésor. Nu laten de Genkse spelers Gerardo Arteaga, Patrik Hrosovsky en Mark McKenzie zich gelden in het buitenland.

Patrik Hrosovsky, de centrale middenvelder van KRC Genk, won met Slowakije tegen Bosnië-Herzegovina. Hrosovsky kwam als invaller binnen de lijnen en Slowakije won uiteindelijk met 2-0. Slowakije had wat goed te maken nadat ze 0-0 gelijkspeelden tegen het kleine Luxemburg waar Anthony Moris van Union SG onder de lat staat.

Mark McKenzie mocht het namens de Verenigde Staten in de voorrondes van de Nations League voor Noord en Midden-Amerikaanse zone opnemen tegen Grenada. De centrale verdediger van Genk stapte maar liefst met een 1-7 overwinning van het veld af.

In diezelfde Nations League voor Noord- en Midden-Amerika kwalificeerde Mexico zich voor de finale. Het Mexicaanse team waar Arteaga de hele wedstrijd op de bank bleef, speelde met 2-2 gelijk tegen Panama waardoor ze doorgaan naar de finale van de Nations League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie