Goots over uitblijven Witsel: ‘Dagen op Duivels middenveld zijn geteld’

Goots over uitblijven Witsel: ‘Dagen op Duivels middenveld zijn geteld’

26 maart - 14:15
4

Domenico Tedesco kwam met een nieuwe selectie Rode Duivels, hierin was er geen plek vrijgehouden voor Axel Witsel. Toch blijft de deur op een klein kiertje staan voor de 34-jarige middenvelder.

Analist Patrick Goots reageert op het uitblijven van de uitnodiging voor Axel Witsel. De middenvelder van Atlético Madrid werd niet geselecteerd voor de Rode Duivels. “Vanwege eventuele blessures in een selectie kan je hem niet volledig afschrijven, maar ik denk wel dat de dagen van Witsel op het Duivelse middenveld geteld zijn”, zegt Goots in de Gazet van Antwerpen. 

Goots gaat verder in op Amadou Onana, de vervanger van Witsel op de plek van verdedigende middenvelder. “Sterk van postuur, heel veel loopvermogen, altijd vooruit denken. Op zijn 21ste is er nog een geweldige groeimarge in deze rol. Met zijn goede voeten kan hij zelfs een rij hoger spelen, ook omdat Tedesco met Orel Mangala en Roméo Lavia nog alternatieven achter de hand houdt”, besluit Goots. 

Mocht Witsel, de oud speler van Standard, zich weer terug willen knokken in de selectie van de Rode Duivels dan zal hij toch speelminuten moeten gaan maken. De verdedigende middenvelder van Atlético Madrid zit dit seizoen voornamelijk op de bank.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie