Albert voor Zweden – Rode Duivels: “Succes is verplicht, zal moeilijk worden”

Albert voor Zweden – Rode Duivels: “Succes is verplicht, zal moeilijk worden”

24-03-2023 18:20
2

Philippe Albert, de voormalig profvoetballer van onder meer KV Mechelen, Sporting Charleroi en RSC Anderlecht, reageert op de aankomende EK-kwalificatiewedstrijd tussen Zweden en de Rode Duivels. Albert denkt dat de Rode Duivels het niet gemakkelijk zullen krijgen.

Albert benadrukt het belang van een goede start tijdens de EK-kwalificatieperiode, want een goede start is immers het halve werk. Albert geeft aan dat de manier waarop voor hem niet zo heel veel uitmaakt. “Het zou voorkomen dat de sfeer na één wedstrijd al schadelijk wordt. Ik leg het niveau vandaag opzij, het is de overwinning dat telt”, citeert RTBF Albert.

Albert vertelt verder, volgens Albert is het nu van belang dat België vertrouwen geeft aan de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. “Tedesco moet zich aanpassen, laten we hem vertrouwen, hij heeft goede dingen gedaan in de clubs waar hij is geweest", vertelt Albert.

Albert denkt dat de Rode Duivels een flinke kluif zullen hebben aan Zweden, maar dat ze als winnaar van het veld zullen stappen in Zweden. "Zweden thuis in een vol stadion, het zal niet gemakkelijk worden. Ik voorspel een nipte overwinning, 0-1 of 1-2, succes is verplicht”, besluit Albert.