Schrik bij Leeds United: club moet stadion en kantoren sluiten wegens dreiging

Schrik bij Leeds United: club moet stadion en kantoren sluiten wegens dreiging

24-03-2023 14:44

Leeds United moet zijn stadion per direct sluiten van de Engelse politie. De club is namelijk gewaarschuwd vanwege een bedreiging, die afkomstig lijkt te zijn vanaf social media.

Leeds maakt vrijdagmiddag zelf bekend dat het Elland Road heeft moeten afsluiten. Zowel de politie als de club heeft verder geen duidelijkheid gegeven over de aard en inhoud van de bedreiging. Bij het stadion voeren agenten nu onderzoek en controles uit.

Naast het stadion zijn ook de kantoren en fanshop van Leeds gesloten voor het onderzoek. In een statement biedt de club zijn excuses aan. 'We bieden onze excuses aan voor het ongemak. We zullen de fans informeren als de normale service weer wordt hervat."

Geluk bij een ongeluk voor Leeds: deze week hoeft het niet te spelen vanwege de interlandbreak. Als de Premier League over een week weer hervat wordt, spelen The Whites een uitwedstrijd bij Arsenal. Er lijkt dus genoeg tijd te zijn om alles in orde en veilig te maken op Elland Road, voordat er weer gevoetbald gaat worden.