Riemer over Verschaeren: Hij is zo'n belangrijk deel van de Anderlecht-familie

Riemer over Verschaeren: "Hij is zo'n belangrijk deel van de Anderlecht-familie"

20 maart - 21:43
1

De komende maanden zal Yari Verschaeren niet meer te zien zijn op de Belgische. Een domper voor de speler, RSC Anderlecht en trainer Brian Riemer. De Deen is immers een enorme fan van Verschaeren. 

De voorbije weken kwam Anderlecht almaar beter voor de dag. Volgens Riemer kwam dat mede door Verschaeren. "Yari was een van onze beste spelers dit seizoen en heeft een cruciaal aandeel in de positieve evolutie die dit team de afgelopen maanden heeft doorgemaakt", klinkt het op de website van Anderlecht.

Na een letsel aan de voorste kruisband moet Verschaeren onder het mes. "Zijn blessure is uiteraard een groot verlies voor het team, maar belangrijker is dat we meeleven met Yari die de komende maanden niet bij ons zal zijn. Hij is zo'n belangrijk deel van de Anderlecht-familie", aldus Riemer.

Tot minstens het einde van het jaar zal Verschaeren niet meer spelen. Riemer zal zijn speler niet laten vallen. "Eén ding is zeker: we zullen er alles aan doen om Yari in 2024 weer op zijn beste niveau te krijgen", stelt de trainer van Anderlecht. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie