Meevaller voor de Rode Duivels tijdens oefenwedstrijd tegen Duitsland

Meevaller voor de Rode Duivels tijdens oefenwedstrijd tegen Duitsland

20-03-2023 14:35
5

Een meevaller voor de Rode Duivels voor de aankomende oefenwedstrijd tegen Duitsland op 28 maart. Duitsland kan niet beschikken over het grote talent Jamal Musiala. De 20-jarige middenvelder van Bayern München is geblesseerd, de Duitse bondscoach Hansi Flick reageert op de blessure van Musiala.

Bondscoach Flick baalt ervan dat hij het tegen de Rode Duivels moet stellen zonder Musiala, het talent van Bayern München heeft een spierblessure in zijn linkerdij. “We hoopten allemaal dat Jamal fit zou geraken omdat hij unieke kwaliteiten heeft”, citeert Het Nieuwsblad Flick.

Duitsland ontvangt de Rode Duivels op 28 maart voor een oefenwedstrijd. Bondscoach Flick hoopt dat hij binnenkort weer gebruik kan maken van de kwaliteiten van Musiala. “We hopen dat hij zo snel mogelijk weer speelklaar is”, vertelde Flick. Het is nog onbekend hoe lang de blessure van Musiala zal duren.

Afgelopen zondag kwam Musiala met de rust het veld in tijdens de 2-1 nederlaag van Bayern München uit bij Bayer Leverkusen. Door deze dure nederlaag heeft Bayern zijn koppositie verloren in de Bundesliga. Borussia Dortmund, de ploeg van Thomas Meunier, is de nieuwe koploper van de Bundesliga.