'Spannende tijden voor Man Utd: Ratcliffe arriveert voor onderhandelingen'

'Spannende tijden voor Man Utd: Ratcliffe arriveert voor onderhandelingen'

17 maart - 15:11
0

Sir Jim Ratcliffe is bij Manchester United gearriveerd om een mogelijke overname te discussiëren. De Britse miljardair is op vrijdagochtend bij Old Trafford gespot om onderhandelingen te voeren met United-vertegenwoordiger Richard Arnold. Dit melden meerdere bronnen. 

Ratcliffe is niet de enige die zich meldt in de race om Manchester. Zijn concurrent is Sheikh Jassim bin Hamad Al-Thani, de voorzitter van één van de grootste banken in Qatar. De delegatie van de zoon van de emir van Qatar was op donderdag in Manchester om te onderhandelen over een mogelijke overname. Beide partijen deden in februari een bod en strijden nu dus om de club van coach Erik ten Hag. Op vrijdag is de INEOS-eigenaar Ratcliffe gespot, terwijl de gesprekken tussen club en kandidaten verplaatsen naar de volgende fase.

Met Ratcliffe heeft United een groot fan van de club, die ook nog dichtbij het stadion woont. Hij sluit met zijn vermogen van zo'n geschatte dertien miljard aan in het lijstje van de rijkste mannen in het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar wist United al een League-cup te winnen, bevinden ze zich op de derde plaats van de Premier League en zitten ten slotte in de kwartfinale van de Europa League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie