Vanhaezebrouck (Gent) over duel met Basaksehir: Zij zijn de favoriet

Vanhaezebrouck (Gent) over duel met Basaksehir: "Zij zijn de favoriet"

15 maart - 11:03
1

Woensdag om 18 uur speelt KAA Gent in Istanbul de terugwedstrijd in de achtste finale van de Conference League. Hein Vanhaezebrouck gelooft dat Basaksehir de favoriet is om door te stoten, al gelooft hij zeker in de kansen van zijn Gent. 

"Het gelijkspel zorgt ervoor dat we ons niet in de meest voordelige situatie  bevinden”, verklaarde Vanhaezebrouck aan de vooravond van de wedstrijd. "Basaksehir speelt thuis, wat voor hen natuurlijk een voordeel is. We willen zo lang mogelijk voorkomen dat we een doelpunt tegen krijgen”, deelt de T1 van Gent mee op de persconferentie. 

Vanhaezebrouck hoopt in de laatste minuten op voorsprong te kunnen komen. “Onze tegenstander heeft geweldige spelers en is favoriet na het resultaat van de eerste wedstrijd. Maar wij zullen er alles aan doen om Basaksehir uit te schakelen en naar de volgende ronde te gaan”, besluit Vanhaezebrouck, geciteerd door RTBF. 

Davy Roef stond naast zijn coach op de persconferentie. "Door de toestand van het veld waren we wat in het nadeel”, gaf de keeper toe. “Desondanks speelden we een goede wedstrijd, maar we konden niet het gewenste resultaat halen. We willen hier een goede prestatie neerzetten en verder gaan." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie