D'Arpino kan ook na degradatie bij KVO blijven: Kans is zeker bestaande

D'Arpino kan ook na degradatie bij KVO blijven: "Kans is zeker bestaande"

10-03-2023 21:44
2

KV Oostende strijdt nog steeds tegen de degradatie en moet dus vrezen voor een jaartje of meer in de Challenger Pro League. Een degradatie dreigt ook voor een leegloop te gaan zorgen, al sluit één pion niet uit dat hij ook blijft.

Maxime D'Arpino was in het verleden nog één van de grote sterkhouders bij KVO, maar is door een zware knieblessure nu enkele maanden out. Hij werd in het verleden nog gelinkt aan verschillende clubs, maar vertrok uiteindelijk niet. Ook bij een degradatie is het nog lang niet zeker dat D'Arpino vertrekt.

"Vorig jaar had de club beloofd dat het zou meewerken aan een transfer maar toen kwam die blessure waardoor dat in het water viel. Dit seizoen zal ik niet of nauwelijks hebben gespeeld waardoor er wellicht ook veel minder interesse zal zijn. De kans is dus zeker bestaande dat ik bij KVO blijf", geeft D'Arpino aan op de officiële kanalen van KVO.

Al zal veel afhangen van de intenties van KVO, geeft D'Arpino ook aan. "Gauthier Ganaye beloofde me, nadat ik mijn blessure opliep, om mijn contract open te breken en hij heeft woord gehouden. Ik ben hem daar dankbaar voor. Ik voel me hier ook goed in Oostende en zou zeker niet weigerachtig staan tegenover een verlengd verblijf", aldus de Franse middenvelder.