Van Der Bruggen over succes Cercle Brugge: “Hoogmoed komt voor de val”

Van Der Bruggen over succes Cercle Brugge: “Hoogmoed komt voor de val”

5 maart - 16:10
2

Hannes Van Der Bruggen reageert hoopvol na de eenvoudige overwinning van Cercle Brugge op Seraing Utd. Na de overwinning op Seraing heeft Cercle Brugge hoofdtrainer Miron Muslic zijn doelstelling uitgesproken om in de Europe Play-Offs te eindigen.

Van Der Bruggen wil er vooral voor zorgen dat Cercle Brugge met beide benen op de grond blijft staan en reageert op de nieuwe doelstelling van Cercle Brugge. “Maar we blijven beter bescheiden, want hoogmoed komt voor de val”, vertelt de middenvelder aan Het Laatste Nieuws.

Onder de leiding van hoofdtrainer Muslic startte Van Der Bruggen nog niet in het basiselftal van Cercle Brugge. Zo ging Van Der Bruggen van kapitein naar invaller, toch stelt de middenvelder het teambelang voorop. “De coach heeft zijn vaste basisploeg en wijkt daar niet van af”, en de resultaten geven hem gelijk, de jongens die starten doen het allemaal uitstekend. Ik train hard en tracht altijd klaar te zijn wanneer ik een speelkans krijg”, vertelt Van Der Bruggen

Cercle Brugge staat op dit moment op de achtste plaats in de Jupiler Pro League. Het is dringen voor deze positie want Charleroi volgt op slechts twee punten achterstand met een wedstrijd minder gespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s