Hollerbach uit zijn zorgen voor STVV-Genk: “Ik hoop alleen één ding''

Hollerbach uit zijn zorgen voor STVV-Genk: “Ik hoop alleen één ding''

03-03-2023 21:13
12

De hoofdtrainer van Sint-Truiden VV Bernd Hollerbach kijkt uit naar de derby tegenover koploper KRC Genk. De Duitse hoofdtrainer leeft met vertrouwen toe naar de belangrijke Limburgse derby, maar heeft nog wel twijfels over de arbitrage.

Hollerbach blikt met veel vertrouwen vooruit naar aankomende zondag, desondanks deelt de trainer van STVV nog wel een kwestie wat hem zorgen baart. “Ik hoop alleen één ding. Dat de spelers het resultaat van deze derby bepalen en niet de arbitrage, want dat is de laatste weken te vaak gebeurd”, vertelt Hollerbach aan Het Belang van Limburg.

De hoofdtrainer van STVV is naast zijn twijfel over de arbitrage vol goede moed voor de derby tegen Genk. “We hebben al bewezen dat we moeilijk te kloppen zijn. Ik ben ook zeker dat mijn jongens tot de laatste snik zullen knokken”, vertelt Hollerbach.

Het valt niet te ontkennen dat STVV de underdog is wanneer koploper Genk op bezoek komt, toch denkt de Duitse hoofdtrainer dat de Kanaries er klaar voor zijn. “Ik heb veel vertrouwen in mijn spelers. Ze weten hoe belangrijk deze wedstrijd is en ze zijn er klaar voor”, besluit Hollerbach.