D’haene na knotsgekke Zulte Waregem-Kortrijk: “Mijn laatste derby”

D’haene na knotsgekke Zulte Waregem-Kortrijk: “Mijn laatste derby”

25-02-2023 13:41
2

Het duel tussen Zulte Waregem en Kv Kortrijk bleek alleszins niet te vervelen. De West-Vlaamse derby leverde maar liefst zes doelpunten op. Het leverde echter geen winnaar op. 

Kortrijk kwam driemaal op voorsprong maar kon uiteindelijk de punten niet mee grissen uit de Elindus Arena. Telkens wist de thuisploeg terug te slaan. Uiteindelijk blijft Kortrijk achter met één punt en schiet het dus niet veel op. 

Kristof D'haene was dan ook teleurgesteld na de partij. “Of het vandaag een gemiste kans was? Misschien wel, maar het verschil blijft hetzelfde. Het was een zware, maar ook mooie wedstrijd want het was mijn laatste derby”, gaf de middenvelder mee. “Dit zijn gewoon mooie wedstrijden en ik hoop dat beide ploegen deze wedstrijd volgend seizoen ook op het hoogste niveau kunnen spelen."

Bernd Storck was fier op zijn ploeg. Hij zag een sterk Kortrijk dat zich voor elke bal smeet. "We spelen een goede wedstrijd en ik kan vandaag niet klagen”, aldus de keuzeheer van Kortrijk. “We weten dat Zulte Waregem gevaarlijk is op stilstaande fases en zo slikken we dus de 3-3. Het puntenverschil blijft intact en daar kan ik mee leven."