Arokodare over druk na Onuachu: ''Wat vorige spits deed maakt mij niet uit''

Arokodare over druk na Onuachu: ''Wat vorige spits deed maakt mij niet uit''

25-02-2023 09:15
18

Tolu Arokodare tekende vlak voor het einde van de transferdeadline deze winter voor 4,5 seizoenen bij KRC Genk. De boomlange Nigeriaanse spits kam over van Franse tweedeklasser Amiens. Bij Genk staat Arokodare voor een uitdaging, namelijk goalgetter Paul Onuachu doen vergeten.

''Maar het maakt mij toch niet uit wat de vorige spits hier heeft gedaan?'', zei Arokodare tegen Het Belang van Limburg. ''Dat bedoel ik zeker niet slecht, maar ik moet hier gewoon mijn job doen'', voegde de Genk-spits daaraan toe.

''Als Paul dit seizoen twee goals had gemaakt, zou het even belangrijk zijn dat ik nu scoor. Ik moet me niet bezighouden met anderen, maar me gewoon focussen op mijn eigen job'', aldus de 22-jarige Nigeriaan die erop gebrand is te presteren.

Arokodare speelde tot nu toe 3 wedstrijden in de Jupiler Pro League en maakte tijdens het debuut tegen KAA Gent (2-3 winst) meteen een treffer. Voorganger Onuachu scoorde in de eerste helft van de Jupiler Pro League 16 goals voor Genk in 19 wedstrijden.