Qarabag-coach bevestigt interesse Anderlecht: “Afhankelijk van het voorstel”

Qarabag-coach bevestigt interesse Anderlecht: “Afhankelijk van het voorstel”

23-02-2023 16:01 Laatste update: 24-02-2023 14:01
10

Qarabag neemt het vanavond in de Conference League op tegen KAA Gent, maar Anderlecht zal die wedstrijd ook met argusogen bekijken. Volgens Het Nieuwsblad volgt paars-wit linksback Elvin Cafarquliyev.

De achtvoudig international van Azerbeidzjan scoorde dit seizoen twee keer en gaf zes assists in 32 competitiewedstrijden. Op Transfermarkt wordt zijn waarde geschat op 600.00 euro. Anderlecht ziet Cafarquliyev als een versterking voor de zomer.

Paars-wit is naarstig op zoek naar een linksback en klopte afgelopen wintertransferperiode al aan bij Nottingham Forest voor Harry Toffolo. Die transfer ging uiteindelijk niet door. Er loopt nog wel een FIFA-onderzoek naar het afblazen van die transfer.

Update: Qarabag-coach Gurban Gurbanov sprak donderdag over de geruchten van RSC Anderlecht en Elvin Cafarquliyev. “Er zijn geruchten over Elvin en Anderlecht, ja”, citeert Het Nieuwsblad. “Afwachten of hij vertrekt, afhankelijk van het voorstel staan we daar misschien voor open. Er is nog niks officieel, maar als hij een stap vooruit kan zetten in zijn carrière, zullen we erover nadenken.”