Standard dacht aan terugkeer ex-speler: Maar Deila wilde een ander type

Standard dacht aan terugkeer ex-speler: "Maar Deila wilde een ander type"

23-02-2023 21:48
1

Standard heeft het financieel niet al te breed en haalde afgelopen zomer dan ook geen al te dure nieuwelingen in huis. Het moest slim omgaan met het budget en hoopte ook even op de terugkeer van ex-speler Lindon Selahi.

De 23-jarige Selahi werd opgeleid door Standard en komt momenteel uit voor het Kroatische HNK Rijeka. Bij Standard dacht men er ook aan om de centrale middenvelder terug naar Luik te halen. "De verwachting was dat Damjan Pavlovic samen met Abdoul Fessal Tapsoba in Rijeka zou belanden. En dat ik van mijn kant het pad in de tegenovergestelde richting nam", onthult Selahi in La Capitale.

"Het was aan het einde van de zomerse transferperiode, begin september 2022", gaat hij verder. "Sportief directeur Fergal Harkin wilde dat ik naar Standard kwam, maar Ronny Deila had liever een ander type en kreeg uiteindelijk Steven Alzate op huurbasis. Daardoor ging de transfer niet door", aldus Selahi.

Selahi bleef bij Rijeka, waar hij momenteel een basisspeler is. Hij kwam dit seizoen 23 keer uit voor de Kroatische club, waarin hij goed was voor één doelpunt en twee assists.