Hubert is terug bij KV Oostende: Ik heb moeilijke maanden gekend

Hubert is terug bij KV Oostende: "Ik heb moeilijke maanden gekend"

17-02-2023 11:29
1

Guillaume Hubert staat opnieuw tussen de palen bij KV Oostende. Hij kreeg vorige week zijn kans tegen Zulte Waregem. Hubert zet alles op alles om de kustploeg in 1A te houden. 

"Alles kan nog", benadrukt Hubert bij Het Nieuwsblad. "Met Cercle Brugge hebben we tien speeldagen voor het einde ooit eens een achterstand van negen punten opgehaald en zo de degradatie vermeden. Je gaat mij niet horen zeggen dat zes punten achterstand ombuigen een makkie is. Maar als we er niet in geloven, kunnen we wel thuisblijven."

Tegen Zulte Waregem speelde hij voor het eerst in 119 dagen nog eens een wedstrijd. "Natuurlijk heb ik een goed gevoel nu ik opnieuw tussen de palen sta", aldus Hubert. "Ik heb moeilijke maanden gekend. Twee dagen voor de match in Waregem vertelde de coach mij dat ik zou spelen. Het resultaat van mijn inzet op training, denk ik dan."

Hubert heeft de van Cardiff City gehuurde Dillon Phillips voorlopig naar de bank verdrongen. Vorig seizoen moest hij zijn plaats al afstaan aan een andere huurling: Kjell Scherpen.