McGeehan (KV Oostende) wil handdoek nog niet werpen: ''Zege moet wel snel komen''

McGeehan (KV Oostende) wil handdoek nog niet werpen: ''Zege moet wel snel komen''

16-02-2023 17:45 Laatste update: 18:12
2

KV Oostende-middenvelder Cameron McGeehan staat met KV Oostende op de 17e plaats. Of Oostende volgend jaar in de Jupiler Pro League verschijnt, is dus nog even spannend. De Noord-Ier gaat in op de kansen van Oostende op behoud in een interview met de club.

''Dat het niet makkelijk wordt, spreekt voor zich maar er zijn wel al gekkere dingen gebeurd in het voetbal, nee?'', vertelde McGeehan, die nog steeds optimistisch is over handhaving van Oostende in de Jupiler Pro League.

''Eén zege kan meteen voor een déclic zorgen maar die zege moet natuurlijk wel snel volgen. Eigenlijk is het zaterdag zelfs al gewoon van ‘moeten’'', zei McGeehan, die weet dat het vrijwel nu of nooit is voor zijn team.

''We hebben nog enkele haalbare kaarten in eigen huis en we moeten hen allemaal puntenloos huiswaarts sturen'', aldus de middenvelder die zich wel beseft dat vrijwel elk punt thuis veiliggesteld moet worden om nog in de veilige zone te komen van de Jupiler League.

McGeehan staat met zijn club KV Oostende 1 punt voor op de nummer laatst RFC Seraing. Zulte Waregem, die nummer 16 van de Jupiler Pro League, staat momenteel op 2 punten afstand van KV Oostende.