OFFICIEEL: Rodriguez verlaat Union nadat de Spanjaard naar B-kern werd verwezen

OFFICIEEL: Rodriguez verlaat Union nadat de Spanjaard naar B-kern werd verwezen

15-02-2023 18:10

De Spaanse middenvelder José Rodriguez, die door de club in de B-ploeg is geplaatst, heeft zijn contract bij Union beëindigd. Na amper zes maanden verlaat Rodriguez de Brusselaars. Dat meldt de speler op zijn Twitter-kanaal.

De middenvelder staat sinds het einde van de wintermercato aan de zijlijn bij Union. De Spaanse middenvelder kreeg eind januari te horen dat hij in bruikleen kon vertrekken naar Hapoel Tel Aviv. Rodriguez werd nadat hij het voorstel weigerde verrassend genoeg teruggestuurd naar de B-ploeg.

De 28-jarige wilde aanvankelijk zich bewijzen in Brussel, maar toen hij naar de B-ploeg werd verwezen verbrak uiteindelijk zijn contract met de club. Hij lag tot juni 2024 onder contract bij Union, maar er werd een compromis bereikt waardoor hij nog een deel van zijn contract zou krijgen. Dat meldt L’Avenir. Hij zal terugkeren naar Spanje en op zoek gaan naar een nieuwe club. 

José Rodriguez heeft uiteindelijk slechts dertien keer voor Union gespeeld en blijkt nu dus één van de zeldzaam mislukte transfers van de Brusselaars te zijn.