'Parker verrast opnieuw: Lang als valse negen, Odoi centraal op middenveld'

'Parker verrast opnieuw: Lang als valse negen, Odoi centraal op middenveld'

15-02-2023 11:59
27

Voor het eerst in haar geschiedenis speelt Club Brugge de achtste finale van de Champions League. Scott Parker heeft de opdracht om er een onvergetelijke avond van te maken. De Britse coach is nog steeds zoekend aan het roer van de regerende landskampioen. 

Parker zou vanavond wel eens kunnen verrassen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De Brit zou een opvallende basiself op het veld toveren. Parker deed het eerder al voor het duel met Antwerp. Toen zagen de supporters van Club Brugge ook een aantal verrassende namen starten. 

Volgens Het Laatste Nieuws gaat de nieuwe coach van Club Brugge achterin geen wijzigingen doorvoeren. Zo speelt Clinton Mata opnieuw op rechtsachter. Meestal zou dit dan ten koste gaan van Denis Odoi, maar vanavond niet. Odoi zou samen met Onyedika centraal op het middenveld plaatsnemen. Dit betekent meteen dat Nielsen en Rits op de bank zullen moeten toekijken. 

In de aanval gaat Yaremchuk tegen zijn ex-ploeg moeten beuken. Noa Lang wordt opnieuw de diepste man en net zoals dat tegen Antwerp anderhalve week geleden was, zal hij de steun op de flanken krijgen van Sowah en Buchanan. Ferran Jutgla zou nog steeds niet helemaal fit zijn en neemt ook plaats op de bank.